Inmaculada Garcia

Bohém menyasszonyi ruhák

Inmaculada Garcia

Bohém menyasszonyi ruhák
A márkáról

Inmaculada Garcia

Az Inmaculada Garcia esküvői ruhái azok a merész és szenvedélyes  menyasszonyok számára  készülnek, akik egyaránt álmodozók és romantikusak, akik szeretik a nőies és érzéki stílust egy magasabb szintre emelni. Amikor a tervező új kollekciót hoz létre, a gondolatai olyan légkört teremtenek  érzéseivel és érzelmeivel, amely egy másik helyre repít el, ahol mindig a nőé a főszerep.  Az első lépéseket tervezőként  13 éves korában tette meg, amikor barátainak flannel darabkákból szabott kabátokat. A tervező úgy tekint vissza erre az időszakra, mint egy tanulási alap, ahol munkája iránti szenvedélyét alapozta meg. A környezete támogatta  a legértékesebb álma megvalósításában, hogy divattervezővé válhasson.

Bohém menyasszonyi ruhák a Hanami Kollekcióból

A Hanami volt az inspiráció a  2017-es tavaszi/nyári Inmaculada Garcia virágos és romantikus kollekciója mögött. Hagyomány és Avantgárd, azaz a Hanami kollekció, valóban kinál valami különlegeset  minden menyasszony stílusához. A bohém esküvői ruhától az A-vonalú ruhákon át, egészen a couture stílusú menyasszonyi ruhákig. A ruhák elegánsak és szépek, bonyolult virágos  részletekkel díszítettek. Finom érintés van egészben jelen,  ahogyan Garcia a selymet, az organzát és a sifont felhasználva egyszerre hoz létre egyszerű stílusokat,valamint szokatlan, Japán ihlette bonyolult alakokat.

A Hanami kollekcióból a következő bohém esküvői ruhákat választottuk ki Önnek. Bízunk benne, hogy elnyeri tetszését. A teljes gyűjteményt megtekintheti a Galériában.

Kaori

Legkedveltebb ruha a Hanami Kollekcióból. Gyönyörű bohém stílusú esküvöi ruha.

Shion

Issei

Izumi

Chie

Ruri

Mai

Saki

Kokoro

Chizu

Esme

Erin

Paige

Pin It on Pinterest

Share This