Galia Lahav Couture

Haute Couture esküvöi ruhák

Galia Lahav Couture

Haute Couture esküvöi ruhák
A márkáról

Galia Lahav

Galia Lahav az elmúlt három évtizedben az egyik vezető design divatházak közé tartozik, amely a legmagasabb színvonalú gyártmányokkal, aprólékos, egyedi  varrási technikákkal jellemezhető ruházati cikkekkel rendelkezik.  A Haute Couture esküvői ruhákat új szintre emelte, melyek nem egyszerűek és szerények, éppen ellenkezőleg, extravagánsak, gyönyörű és rendkívüli tervezéssel kialakított stílusos darabok.Galia Lahav olyan márkát hozott létre, amely évek óta az egyik legexkluzívabb a világon, egyedi merész stílusával, többrétegű selyem szoknyájával és olasz elefántcsont csipke használatával.A Galia Lahav Stúdiónál a minöség a prioritás, így a ruhák színvonala garantált. Minden ruhát kézzel készítenek, amit legalább 120 órán át varrnak Izrael legjobb  szabói.  A Galia Lahav tervezőcsapata megalakulása óta, Galia Lahav  célja a női és esküvöi divat megváltoztatása, amelyben a legkívánatosabb esküvöi ruhákat hozzák létre. Ez az exkluzív márka Szlovákiában csak a Salon Isabellben található meg.A Galia Lahav márka célja, hogy tovább fejlessze egyedi technológiai rendszereit, hogy növelni tudja képességeit és hogy a tervei  eljussanak minden  gyönyörü nöhöz, akik  olyan ruhát szeretnének viselni ami nekik, csakis nekik lett tervezve.A ruhák megfelelnek a menyasszonyi piac legmagasabb színvonalának, és megfelelnek a Chambre Syndicale de la Haue Couture által elismert első és egyetlen menyasszonyi divatház örökségének.
Új Kollekció

A 2020-as esküvöi szezonra egy Haute Couture-esküvöiruhát választottunk ki két GALA kollekcióból., az a tavaszi Kollekció 2020 GALA Collection No.VIII és a őszi Kollekció 2020 GALA Collection No.IX. Gyözödjön meg róla ön is, hogy ezek igazán csodálatos  Haute Couture drágakövek, amelyeknek a magyar esküvöi piacon nincs ellenfelük.

A korábbi gyűjtemények legnépszerűbb termékeivel együtt a GALA Collection no. I – VII 20 Haute Couture esküvői modellünk van.  Biztosak vagyunk benne, hogy ön is imádni fogja ezeket a darabokat. Ha esetleg nem találná meg nálunk  a megfelelö Haute Couture-esküvöi ruhát, akkor szívesen rendelünk önnek egy másik kollekcióból.

Az akutális kollekcióból minden ruha nem csak megtekinthetö, hanem a  Galia Lahav Trunk Show alatt fel is probálható. A Galia Lahav Trunk Show évente négyszer kerül megrendezésre  a Salon Isabell-ben. Tekintse meg a médiaprofilainkat: Facebookunkat és Instagramunkat, hogy többet megtudjon az eseményekröl és dátumokról.

GALA Collection No. IX

GALA G-407

GALA Collection No. VIII

 

GALA G-305

Bestsellers: a legkedveltebb termékeink eddigi kollekcióinkból

 

A legújabb GALA Collection No. VIII és GALA Collection No. IX gyűjteményekből származó menyasszonyi ruhák mellett rendelkezésünkre állnak az eddigi kollekciók legkedveltebb darabjai is.

 

GALA Collection No. VII

 

GALA G-207

GALA Collection No. V

A 2018-as öszi kollekciója Galia Lahavot az ötödik érzéke – a fül ihlette. Ez a gyüjtemény  a hangok szimfóniáját hívja az életébe. Ez egy kollekció menyasszonyoknak, akik saját ritmusuk szerint szeretnek  haladni, táncolni és élni.

Gala 1001

Sellö fazonú ruha 3D csipkéböl, mély  nyakú V-nyakkivágással , mély hátkivágással és levehetö csipkés köpennyel.

GALA Collection No. IV

A IV. GALA a városi-boho menyasszonyi megjelenést tükrözi. A kollekciót két ellentmondásos mozgás ihlette, amelyek metsződnek egymással és meghatározóvá válnak egy új „point-of-you”, egy új koncepció, a 2017-es dinamikus korszak számára.

GALA 902

Lenyűgöző rózsaszín báli ruha, csillogó tüll szoknyával, kézzel készített virágalkalmazásokkal és vállra esö pántokkal.

Gala 904

Díszített  szük fazonú, A-vonalú ruha, elöl és hátul v-nyakkivágással. Csipkékkel és kristályokkal díszített, különleges geometriai mintákkal készített ruha.

Gala 906

Szexi A-vonalú, hímzésekkel és a derék körül  kristályokkal díszített ruha. A hosszú sifon ujjak  levehetőek.

Gala 909

Romantikus sellő fazonú  ruha, gyöngyökkel hímzett tulipán szoknyával. A ruha a nyaktól vállig kivágott.

Gala 911

Álmodozó boho elegáns tündér ruha vintage antik hálóból, medállal és hímzéssel díszített,  amely áttetsző sziluettet alkot.

GALA Collection No. III

A GALA Collection No. III-t erösen ihlette a bohém, nem szokványos életstílus és az  elszánt olasz filmrendezö Federico Fellini. Ahogy Fellini ismerte a fantázia keverékét, barokkképeit és a földiességet, olyan  szeszélyes  „BOBO“- Kollekciónk is. Itt megtalálhatóak a maroknyi szövetek, sziluettek, csipkék és stílusok,  amelyek újra definiálják az “esküvői ruhák” jelentését.

Gala 803

Könnyü esésü, magas nyakú ruha, a vállakat áttetszö csipke borítja. A hatalmas szoknya ezüst és börszín  kombinációja. Az elefántcsont és a gyémánt ezüst árnyalataiban, flitterrel díszített tüllből készült.

GALA 805

GALA Collection No. II

A II. GALA Collection a természet iránti tiszta szeretet ihlette. Amikor készen állsz a szerelemre engedd magadnak, hogy ez az érzés elbövüljön.

Gala 702

Egy hímzett csipkés sellö fazonú ruha, amely igazán kiemeli a test minden részét. Az Off-shoulder pántok mély dekoltázst alakítanak ki a ruha felsö részén. A ruha hátulja szintén mélyen kivágott, alsó része tüllből készült többrétegű szoknya.

GALA 708

A szicíliai csempe mintája ihletett ezt a menyasszonyi ruhát. Szokatlan sziluettjét, antik rózsaszín, csillogó elefántcsont csipke és különbözö minták  kombinációja díszíti, amely a ruha modern megjelenését eredményezi.

Gala 710

Mesebeli  A- vonalú finom rózsaszín organzából, 3D selyemvirágokkal és  francia csipkéböl készített esküvöi ruha.

Gala 711

Különleges cappuccino színü, csillogó mintákkal díszített, francia csipkéböl készült ruha. A nagy, vékony szoknya rejtett zsebbekkel  rendelkezik. A ruha felsö része vékony pántokkal és V-nyakú dekoltázzsal készült.

GALA Collection No. I

GALA Collection No.I-et a világ romantikus városai által ihletett gyűjtemény, melyekben kortárs szerelmi történetek jöttek létre. Azok a menyasszonyok, akik a modern, álmodozó stílusú ruhák kedvelöi,  ebben a kollekcióban megtalálhatják a puha, finom eleganciájú, ugyanakkor kényelmes viseletü álom ruhákat.

GALA 607

Balerina stílusú báli ruha. A ruha felső része kézzel hímzett flitterekkel és gyöngyökkel díszített. A balerina szoknya organzából és tüllböl varrt, hatalmas uszállyal rajta.

Videó Galéria
 

Inspiráció az Ön számára. Tekintse meg a videókat Galia Lahav egyedi gyűjteményeiről. Találja meg álmai esküvöi ruháját. Legyen egy istennö  Galia Lahav esküvői ruhában.

Pin It on Pinterest

Share This