Rólunk

Salon Isabell a Pozsonyban található luxus szalon, mely exkluzív  és egyedülálló Haute-Couture, valamint világhírü divattervezök által megálmodott Galia Lahav, Inmaculada Garcia, Marco & Maria és Bien Savvy menyasszonyi  ruhákat hoz a Szlovák piacra. Az alkalmi ruhák Bien Savvy luxus márka által vannak képviselve. Azoknak a vendégeknek akik  egyedi , eredeti és elsö osztályú minöséget keresnek  csodálatos estélyi ruhákat kínálunk a szlovák divattervezőtöl Katka Vavrová-tól. Garantáljuk, hogy minden ruhadarab  egyedi lesz.

Biztosak vagyunk benne, hogy még a legigényesebb vendégeink is  sikeresen tudnak választani a kinálatunkból. A legmagasabb kategóriájú esküvői és estélyi ruhák kínálata hiányzott a régiónk piacáról, így reméljük, hogy az általunk választott ruhák tetszeni fognak önöknek is.

A mottónk tökéletesen jelképezi mind azt, amit a Salon Isabell-ben megteszünk önökért.

„Az egyetlen módja annak, hogy valóban elégedettek legyünk, hinni, hogy amit csinálunk az kiváló munka és az egyetlen módja ,hogy nagyszerü munkát végezzünk az, hogy szeressük amit csinálunk.“

Az a tény,  hogy szeretjük a munkánkat garantálni tudja önöknek hogy tökéletes kiszolgálásban lesz részük. A célunk, hogy már a tökéletes ruha kiválasztásakor úgy érezze magát mint egy istennö.  Mi teljes szívvel azt kívánjuk , hogy ez az érzés Önnel legyen egész élete során.

Petra Sekerková

Salon Isabell üzletvezetöje

Termékkatalógus

Amit kínálunk önöknek

Esküvöi ruhák

Esküvöi ruhák különbözö stílusokban. A romantikustól kezdve a bohém és a luxus, a ragyogó haute couture-modellekig.

Alkalmi ruhák

A Bien Savy luxus estélyi ruhái és a szlovák divattervezö Katka  Vavrová egyedi estélyi ruhái a legigényesebb vendégek számára.

Kiegészítök

Kizárólag a Skvost Couture által kifejlesztett és gyártott brossok és fülbevalók gyüjteménye.

Galia Lahav Couture

Trunk Show – Budapest 2019.07.05.- 07.
Idöpont foglalás a Trunk Show-hoz

Galia Lahav GALA NO. VIII Collection

Trunk Show Budapest 2019.07.05.- 07.

Inspirációk önnek

Galéria az exkluzív esküvöi-és estélyi ruháink kínálatából. Àlmodjon velünk.

 

Legyen Istennö

Az út az álom esküvöi ruhájáig

w

Idöpontfoglalás

Mielött meglátogatna minket, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Miért fontos ez? Kérjen idöpontot ruhapróbára a szalonunk látogatása elött. Kizárólag csak önre szeretnénk szentelni az idöt. Azt akarjuk hogy elegendö idö álljon rendelkezésére, hogy kiválaszthassa a megfelelö ruhát, és természetesen ezalatt élvezze mindezt, felejthetetlen élményt nyújtson az ön számára.

Az álom ruha kiválasztása

A Salon Isabell gyönyörü környezetében felpróbálhat annyi ruhát, amennyit csak szeretne. Mi gondoskodunk róla, hogy a ruha próba  különleges élmény legyen  az ön számára és segítünk a megfelelő ruha kiválasztásában.

Elégedett menyasszony

Ön  kiválasztotta álmai esküvői ruháját, amelyben úgy néz ki, mint egy istennő. Azzal az érzéssel távozik tölünk, hogy a ruhapróba egyedülálló, felejthetetlen élmény volt az ön számára, amely egy szép pillanat marad  az élete legfontosabb napja előtt.

Ùjdonságok

Ùj Kollekciók és Akciók önöknek

Áprilisi Akció! 50% kevezmény a Galia Lahav, Gala 702 esküvöi ruha bérlésére. Bérleti díj 1590€ ÀFÀ-val.

Exluzivne svadobne a spolocenske saty

Eladó! 50% kedvezmény az Inmaculada Garcia esküvői ruha kollekciójából.

Exkluzivne svadobne saty

Pin It on Pinterest